Menu's

Traiteur Partyservice van Hoof is onder andere gespecialiseerd in het produceren van maaltijden, maaltijd componenten en soepen.


Doordat wij snel kunnen schakelen en een dynamisch bedrijf zijn, hebben wij de mogelijkheid om ook het produceren van een voor de klant speciaal ontwikkeld menu (op maat) aan te bieden. Hieronder ziet u een gedeelte van ons assortiment, indien u andere wensen heeft aarzel dan niet om te bellen,

William van Hoof staat u graag vrijblijvend te woord om u verder te informeren.

Ontvangst van Uw gasten met een heerlijk drankje en diverse soorten luxe hapjes zoals; Mini kreeften soepje, Scampi’s op lepel, mini garnalen cocktail, Ham met meloen.


Soepen


Licht gebonden kervelsoep met stukjes zalm

Licht gebonden aspergesoep

Heldere runderbouillon met verse groenten

Heldere kippensoep met taugé


Koude voorgerechten


Carpaccio met rocula luxe gegarneerd op een bord

Salade van gebakken spekjes met een frambozen dressing

Ham met zoete meloen

Garnalen cocktail

Diverse gerookte vissoorten op een bedje van salade


Tussen gerechten


Champignons met verse kruiden en room

Tong gevuld met zalm op een bedje van spinazie

Scampi’s met look (supplement € 2,00)


Hoofdgerechten


Kalfsoester met een romige saus

Varkenshaasje met saus naar keuze

Mix van diverse vleessoorten

Zalm gemarineerd in witte wijn, met een dillenroomsaus

Zeeduivel met garnalen en een Hollandse saus

Een pallet van diverse vissoorten uit de Noordzee


Alle gerechten worden geserveerd met een aardappel en groentegarnituur en salade.


Nagerechten


Een salade van verse aardbeien (seizoensgerecht)

Een mousse van chocolade, advocaat en slagroom

IJslammetje (min 10 personen)

Carpaccio van ananas, met kokossorbet

Dessert van de chef


Prijs


3 gangen menu € 35,50

4 gangen menu € 45,50


Niet inbegrepen zijn tafellinnen en tafelaankleding zoals bloemstukjes, glasservies, indien u dit wenst kunnen wij hier uiteraard voor zorgen.